KRINGLOOPWINKEL ZONDER WINSTOOGMERK

Stichting Het Vincentrum | Rosendaalseweg 758 | 6824 KW Arnhem | tel. 026 3512783 | info@vincentrum-arnhem.nl

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7
Afbeelding 8
Afbeelding 9
Afbeelding 10
Afbeelding 11

Het Vincentrum kan nog vrijwilligers gebruiken!

 

De werkzaamheden zijn,  het samen met anderen aannemen, sorteren, beoordelen en prijzen van spullen die worden aangeboden. Of werken  aan  de kassa voor het afrekenen en eventueel inpakken van verkochte artikelen. Maar ook  bijvoorbeeld als vraagbaak voor klanten.

 

Wij zijn op zoek naar mensen die passen in ons team van vrijwilligers en die het leuk vinden om de bovenstaande  werkzaamheden uit te voeren. En een bijdrage willen leveren aan het realiseren van de projecten die wij ondersteunen.

 

Het Vincentrum maakt voor alle openingsdagen gebruik van dag managers, die geïnteresseerden  zullen opvangen en begeleiden. Ook zullen zij de uiteindelijke beslissing nemen of iemand geschikt is om onze organisatie te komen versterken .

 

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website. Of kom gewoon bij ons binnen tijdens openingstijden. De koffie staat altijd klaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.