KRINGLOOPWINKEL ZONDER WINSTOOGMERK

Stichting Het Vincentrum | Rosendaalseweg 758 | 6824 KW Arnhem | tel. 026 3512783 | info@vincentrum-arnhem.nl

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7
Afbeelding 8
Afbeelding 9
Afbeelding 10
Afbeelding 11

 

 


 

 U bent  weer van harte welkom.
Voor uw en onze gezondheid:

Kom zo veel mogelijk alleen.

 

Het Vincentrum verkoopt met name 2e hands goederen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan KLEINSCHALIGE projecten EN INSTELLINGEN in binnen- en buitenland

Het Vincentrum is een winkel, in 1978 opgezet door de Vincentius Vereniging Arnhem als Stichting het Vincentrum. De winkel wordt beheerd door vrijwilligers, die hiervoor geen enkele vergoeding ontvangen en er daardoor voor zorgen dat verreweg het grootste deel van de opbrengst aan goede doelen besteed kan worden.


De stichting heeft tot doel het inzamelen van (gebruikte) goederen, waarna deze in de winkel worden verkocht tegen een redelijke prijs. Met de opbrengst worden kleinschalige projecten in binnen- en buitenland gefinancierd. Daarbij gaat het met name om projecten in Derde Wereldlanden (bij voorbeeld schoon watervoorziening in dorpen, leermateriaal voor scholen, ondersteuning medische projecten), maar ook projecten in achterstandsgebieden in Oost-Europa of kleinschalige projecten in Nederland komen voor ondersteuning in aanmerking.
Het Vincentrum ondersteunt op basis van goed onderbouwde projectvoorstellen (inclusief begroting) kleinschalige projecten. Iedereen die denkt dat een project in aanmerking komt voor ondersteuning kan daartoe een schriftelijke aanvraag indienen bij het secretariaat van het Vincentrum.

 

MET UW 2E HANDS SPULLEN HELPT U ONS HELPEN

Goederen die worden ingezameld en in de winkel verkocht zijn vooral kleding, TV- en audio-apparatuur, kleinmeubelen, servies, huishoudelijke apparatuur, computers, boeken,  LP's en CD's en spelletjes etc. Het Vincentrum geeft hiervoor geen vergoeding.

help ons helpen

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.